Sekret<br/> szefów kuchni

Sekret szefów kuchni

Polska kuchnia słynie z zamiłowania do potraw mięsnych. Chociaż mody kulinarne przemijają, to klasyczny kotlet schabowy wciąż króluje na stołach i nadal jest jednym z ulubionych dań Polaków. Ale smażyć trzeba umieć. Nikt z nas nie przepada za brudną od pryskającego tłuszczu kuchenką czy przypaloną lub ociekającą tłuszczem potrawą. Smażenie to sztuka. Rama Smaż jak szef kuchni pozwala raz na zawsze rozprawić się z problemami przy smażeniu, a co najważniejsze, zapewnia naszym potrawom doskonały smak.

Rama Smaż jak szef kuchni odkrywa sekret szefów kuchni, którzy do smażenia mieszają tłuszcze, dodając do oleju odrobinę masła czy margaryny, lub łączą różne oliwy i oleje. Rama do smażenia, dzięki zawartości miksu olejów najwyższej jakości, pozwoli każdemu w zaciszu własnej kuchni smażyć w sposób profesjonalny i smaczny. Niczym prawdziwy szef kuchni!

Produkt zawiera kwasy omega-3, omega-6 oraz witaminy A i D, charakteryzuje się również mniejszą zawartością nasyconych kwasów tłuszczowych niż masło. Skład produktu różni się w zależności od jednego z trzech proponowanych wariantów.

Więcej artykułów