Pierwsza margaryna

Rama jest najstarszą marką margaryny na rynku. Była pierwszą produkowaną i sprzedawaną na skalę przemysłową margaryną na świecie i dała początek tej kategorii produktów na rynku. W Polsce marka Rama pojawiła się w 1993 r. Od tego czasu zajmuje wysoką pozycję w segmencie margaryn do smarowania. Wśród konsumentów jest jedną z najbardziej popularnych margaryn – aż 92% konsumentów zna markę Rama.

Pyszna Rama

Konsumenci przyznają, że wybierają Ramę za jej niekwestionowaną jakość i wyborny smak. Rama Classic jest obecna prawie w co piątym domu w Polsce. A jej konsumenci są bardzo lojalni – prawie 62% z nich ponawia zakup tego wariantu.

Rama – smak i jakość!

Rama w swojej ofercie posiada wiele wariantów. W ten sposób można przygotowywać pyszne kanapki na bardzo wiele sposobów według swoich bieżących upodobań kulinarnych. Przepisy na kanapki można znaleźć na www.przepisy.pl
Obok najpopularniejszego wariantu, Rama Classic, której udział wartościowy sprzedaży stanowi prawie 3% w kategorii Margaryn i mixów, konsumenci mają wybór dopasowany do swoich preferencji.

Dobre tłuszcze

Rama powstaje ze specjalnie dobranej mieszanki wyselekcjonowanych olejów roślinnych. Dzięki tym cennym olejom zawiera niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe Omega 3 i 6, które są potrzebne w diecie każdego człowieka. Dlatego właśnie Rama jest nie tylko pyszna, ale i bardzo odżywcza!

Niezbędne kwasy tłuszczowe nazywamy niezbędnymi, ponieważ ludzki organizm nie potrafi ich sam wytworzyć. Muszą być dostarczane wraz z pożywieniem. Kanapka z Ramą to wygodny i bardzo smaczny sposób na zwiększenie ich dziennego spożycia w diecie dzieci i dorosłych.